Account Manager - Business Benelux

Job description

Wij zijn Brenger; een snelgroeiende startup die er alles aan doet om het transport van meubels en andere grote spullen voor consumenten zo efficiënt, duurzaam en voordelig mogelijk te maken. We begonnen ons avontuur in 2016 in Amsterdam en zijn nu met een team van 30 enthousiaste collega’s. Onze ambitie is om Brenger de oplossing te maken voor het versturen van grote spullen in Nederland en in de rest van Europa! 


We zijn op zoek naar een gedreven Account Manager - Business Benelux met sterke communicatieve vaardigheden en een klantgerichte mentaliteit. Kom jij ons team versterken en Brenger verder op de kaart zetten in de Benelux? Lees snel verder en solliciteer!


Jouw baan

Als onze Account Manager maak je deel uit van het New Business team. Samen met Marco, Tom, Vicky en Sara zal je een belangrijke rol spelen om Brenger’s aandeel in de zakelijke markt uit te breiden en onze ambitieuze doelen te bereiken. Dit betekent dat jij als Account Manager veel vrijheid krijgt om initiatief te nemen, maar dat je ook snel moet kunnen schakelen in nieuwe situaties.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

 • Verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met nieuwe en bestaande kleine tot grote zakelijke klanten zoals IKEA, Goossens Wonen, een vintage kastenmaker of een witgoed specialist zoals Expert
 • De behoeften van onze bestaande klanten definiëren, analyseren en ontwikkelplannen uitwerken en managen
 • In kaart brengen van potentiële zakelijke markten, klanten en daar een acquisitieplan voor opstellen, in werking zetten en nieuwe klanten snel en frictie loos onboarden
 • Schaalbaarheid creëren door lifecycle processen van de klant te automatiseren
 • Nieuwe services onder de aandacht brengen bij bestaande klanten
 • Nauw samenwerken met andere afdelingen zoals Product & Development, Operations en Marketing om de service van Brenger te verbeteren
 • Actief bijdragen aan het voortdurend verbeteren van processen en workflows


Wat krijg je van ons?

Bij Brenger werken we elke dag hard om Brenger verder te laten groeien en vieren we onze behaalde successen, klein en groot. Je komt te werken in een jong en ambitieus team in hartje Amsterdam. Naast een marktconform salaris, een maandelijkse bonus, pensioen en vakantiedagen krijg je bij ons de kans om snel te leren en door te groeien in een dynamische werkomgeving. In normale (geen Corona) omstandigheden, genieten we dagelijks van een gezamenlijke lunch en sluiten we de week graag af met een vrijdagmiddagborrel.

In deze tijden blijven we met elkaar contact door allerlei online evenementen! 

Goed om te weten

Eind 2019 zijn we begonnen met de zakelijke markt. Hierdoor zijn er voor jou als Account Manager veel uitdagingen te behalen en mogelijkheden om door te groeien binnen Brenger. Hieronder een aantal voorbeelden hoe jouw loopbaan binnen Brenger eruit kan zien:

1. Retailers, webshops en andere partijen laten groeien met onze service

2. Samen het team verder uitbreiden om heel Benelux te veroveren

3. Het team opzetten voor bijvoorbeeld de Franse markt

Requirements

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde relevante HBO/WO opleiding
 • 4+ jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Ervaring met het zetten en behalen van persoonlijke doelen
 • Klant-, service- en oplossingsgerichtheid
 • Secuur, zelfstarter en streeft altijd naar verbetering
 • Een gezonde dosis humor, nieuwsgierig en behulpzaamheid
 • In het bezit van een rijbewijs B en bereid om te reizen binnen Nederland en België


Wil jij echt impact maken binnen een snelgroeiende startup?

We zien graag je motivatie met uitleg waarom je enthousiast bent om Brenger te komen versterken. Vanwege Covid-19 zullen we sollicitatieproces online starten. Indien mogelijk zetten we de volgende stappen voort op kantoor. Het sollicitatieproces bestaat uit 3 stappen:

1. Telefonische introductie

2. Eerste kennismakingsgesprek met het team
3. Tweede kennismakingsgesprek met een assessment. 


Over Brenger

Brenger werd in oktober 2016 opgericht door de 2 oprichters Wisse Koedam en Derk van der Have. Sinds de zomer van 2017 is het team gegroeid van 2 naar 30 collega's. Ons platform koppelt het transport verzoek van een klant aan onbenutte ruimte in een bus van een professionele koerier die toch al die kant op gaat. Zo veranderen we samen de ongelooflijk inefficiënte manier van grote spullen vervoeren. Verlagen we ook nog eens de totale CO2-uitstoot van Nederland en verdient een koerier extra geld op een rit die hij toch al ging maken. Win-win-win!


Wil je zien wat wij doen? Kijk dan hier. We kijken uit naar je motivatie!